Bedrijfscatering

De wensen rondom eten en drinken zijn bij elk bedrijf anders. Daarom hebben wij van Level up drie concepten ontwikkeld; fullservice catering, automatenservice en consultancy.

Fullservice catering

Wilt u volledig ontzorgd worden op het gebied van eten en drinken? Van het restaurant of de kantine tot de automaten en de banqueting; dan is het fullservice-concept perfect voor u.

Ondanks dat u de catering volledig uitbesteed, blijft u bij ons wel baas in eigen huis. U heeft, indien gewenst, namelijk zeggenschap over o.a. het assortiment, de openingstijden en prijsstelling.

Automatenservice

Eten en drinken aanbieden via automaten? Wij kunnen u hierin volledig ontzorgen met het automatenservice-concept. Van koffie en food tot frisdrank! Onze automatenservice biedt u:

  • Het nieuwste type energiezuinige automaten
  • Het hele aanbod direct zichtbaar door de glazen deur
  • Altijd voorzien van contactloos-betaalsysteem (uit te breiden met munt-systeem)
  • Altijd goed gevuld, de automaten worden zo vaak bijgevuld als nodig!
  • Het val-detectiesysteem voorkomt meest voorkomende storing

Consultancy

Heeft u ondersteuning nodig bij het borgen van de HACCP of allergenenwetgeving? Of zou u liever zien dat uw collega’s of medewerkers gezonder zouden eten, maar wilt u de catering wel in eigen beheer houden?

Level up kan u adviseren op onderwerpen als HACCP, assortiment, uw cateringconcept of  cateringmanagement. U kiest zelf hoeveel en welke ondersteuning gewenst is.
Alles is op maat in te vullen!

Lees hier verder voor meer informatie!