Nieuws

Nieuw partnership!

11 oktober 2022

Sinds kort zijn we een officiële samenwerking aangegaan met FrieslandCampina. Bij onze cateringlocaties kun je dus terecht voor Chocomel 0% suiker, Campina halfvolle….

Lees hier meer!

Aan de slag bij Marnix!

10 oktober 2022

Na een spannend aanbestedingstraject kregen we het goede nieuws; Level up mag de catering gaan verzorgen op de Marnix Academie..

Lees hier meer!

Level up the world!

8 maart 2022

Op 7 maart is de 5e editie van de Nationale Week Zonder Vlees weer van start gegaan. Level up steunt uiteraard dit initiatief en doet….

Lees hier meer!

Automatenservice in Barneveld!

1 maart 2022

Level up verzorgt de volledige automatenservice bij van Lodenstein Barneveld. Van frisse drankjes tot gezonde en lekkere tussendoortjes..

Lees hier meer!

Super Market op het GRC!

2 februari 2022

Weer een nieuwe Super Market! Dit keer op het Gerrit Rietveld College in Utrecht. Super blij dat wij hier nu ook dagelijks alles omtrent eten en drinken mogen verzorgen…

Lees hier meer!

Aan de slag bij Zadkine!

17 november 2021

Super trots! Sinds het begin van dit schooljaar is Level up ook actief bij Zadkine. Dagelijks bieden wij onze verse broodjes en….

Lees hier meer!

Staatsexamens bij v. Lodenstein!

5 juli 2021

Level up verzorgt de catering bij de staatsexamens op het van Lodenstein College in Amersfoort!

Lees hier meer!

Gouden schaal in Vianen!

28 juni 2021

Yay! Goud voor het Oosterlicht College in Vianen. Meer dan 80% van het aanbod bestaat dus uit betere keuze producten..

Lees hier meer!

Gezonde kantine bij v Lodenstein

21 juni 2021

Weer een reden voor een feestje! Een gezonde schoolkantine voor het van Lodenstein College in Amersfoort. Tijdens de schalenparade van het Voedingscentrum werd deze uitgereikt..

Lees hier meer!

Gouden schaal voor Oosterlicht!

16 juni 2021

Het Oosterlicht College in Nieuwegein heeft een gouden schoolkantine schaal verdiend! De gezonde keuze is hier dus de makkelijke keuze..

Lees hier meer!

Kick-off nieuw concept Che!

28 april 2021

Na maanden gesloten te zijn geweest mochten de studenten van CHE eindelijk weer naar school. Het cateringteam greep deze kans meteen aan om het nieuwe concept ‘Cheers’ op een feestelijke manier te presenteren!

Lees hier meer!

Jogg-meet up 2021!

26 april 2021

Uiteraard was Level up aanwezig bij de jaarlijkse meet up van Jongeren op Gezond Gewicht. Het was weer een leerzame ochtend! Wat hebben we allemaal geleerd over generation Z…

Lees hier meer!

Corona-proof borrelen!

18 maart 2021

Hoera! De scholen zijn weer (gedeeltelijk) open! Iedereen blij!

Om deze gebeurtenis extra feestelijk te maken verraste het Oosterlicht College al haar medewerkers met een mooie borrelbox. Wat een leuk gebaar!

Lees hier meer!

Level up start bij van Lodenstein!

5 maart 2021

Afgelopen maandag zijn wij vol enthousiasme onze dienstverlening gestart bij het van Lodenstein College in Amersfoort.

Voorafgaand aan deze opening heeft de kantine een flinke make-over gekregen!

Lees hier meer!

Samenwerking met Verhoog FD!

26 januari 2021

Rauko Verhoog en Hanneke van Verhoog Facilitaire Dienstverlening gaan een samenwerking aan met Level up! Samen gaan wij werken aan een nieuwe uitstraling, assortiment, banquetingmap, etc om de diensverlening naar een nog hoger level te brengen!

Lees hier meer!

Mooie nieuwe samenwerking!

14 december 2020

Afgelopen donderdag is het Da Vinci College officieel in zee gegaan met Level up! Level up zal het Da Vinci College op basis van consultancy gaan begeleiden. Samen gaan we het niveau van de catering een niveau omhoog brengen en ervoor zorgen dat het aanbod gaat voldoen aan de gezonde schoolkantine!

Lees hier meer!

Che gaat in zee met Level up

2 december 2020

Afgelopen week hebben de Christelijke Hogeschool en Level up hun samenwerking officiëel bezegeld door het ondertekenen van het contract. Het contract werd door de heer van Velzen, directeur Dienst Service & Expertise van de CHE, ondertekend. Dit onder het toeziend oog van Henk Langerak (hoofd huidvesting en beheer) en Pieter Plug (adviseur Inkoop).

Lees hier meer!

Level up gaat voor gezond!

27 november 2020

Vol trots en enthousiasme hebben wij vorige week op donderdag 19 november het akkoord ‘Gezonde Voeding op Scholen 2021 – 2025’ ondertekend. Door het ondertekenen van dit akkoord beloven wij ons de komende 5 jaar samen met JOGG in te gaan zetten voor het gezonder maken van de Nederlandse jeugd.

Lees hier meer!

20201014_super_market_1200x628px

Level up lanceert ‘Super Market’!

14 oktober 2020

‘Super Market’ is het nieuwe concept van Level up – advies & catering dat speciaal ontwikkeld is voor voortgezet onderwijsscholen.

Lees hier meer!

Elise&Vincent-9215
Level up is online!

25 augustus 2020

Met trots kunnen we eindelijk vertellen dat ons bedrijf officieel in de lucht is! Na een spannende tijd hebben we Level up – advies & catering op 19 augustus 2020 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Lees hier meer!

Altijd als eerste op de hoogte
zijn van het laatste nieuws?

Volg ons dan op Linkedin!