Automatenservice in Barneveld!

Weer een leuk nieuwtje! Na de voorjaarsvakantie start Level up met het verzorgen van de automatenservice op het van Lodenstein College in Barneveld. De nieuwste, energiezuinige automaten zijn inmiddels al geplaatst en gevuld met frisse drankjes en lekkere, gezonde tussendoortjes. Helemaal klaar voor de komst van de leerlingen dus!

Uiteraard zijn de automaten gevuld volgens de richtlijnen voor een gezonde schoolkantine (gezonde eetomgeving) van het Voedingscentrum. Dit betekent dat we water aanbieden en dat op ooghoogte enkel ‘betere keuzes’ te zien zijn. Zo vallen deze extra op en worden de leerlingen gestimuleerd om een gezondere keuze te maken.

Het van Lodenstein College is door deze samenwerking volledig ontzorgd. Level up verzorgt alles wat met de automaten te maken heeft. Op afstand wordt bijvoorbeeld uitgelezen hoe vol de automaten nog zitten. Op deze manier weten wij precies wanneer het tijd is om de automaten bij te vullen. Zo staan de automaten nooit leeg! Daarnaast zijn de automaten uitgerust met de nieuwste software en val-detectie-systemen waardoor storingen zelden voorkomen. Mocht dit onverhoopt toch een keer gebeuren dan zorgt Level up ervoor dat deze zo spoedig mogelijk verholpen worden.

De leerlingen kunnen zelf kiezen hoe ze voor hun aankoop betalen. Dit kan namelijk zowel met contant geld als via een pin-betaling met een mobiele telefoon of pinpas!

Ook geïnteresseerd in het uitbesteden van de automatenservice aan Level up? Neem dan gerust contact met ons op!

Plaats een reactie