Samenwerking met Gerrit Rietveld College!

Gerrit Rietveld - Gezonde kantine - Level up - Super Market

Door de lockdown bleef het nog even spannend of het echt ging gebeuren.. maar gelukkig konden we op 10 januari echt een nieuwe Super Market openen in het Gerrit Rietveld College in Utrecht! Iedereen kan hier nu dus terecht voor heerlijke voedzame, lekkere en gezonde producten.

Na een grondige make over van de keuken en kantine, ziet de catering op het Gerrit Rietveld College er uit als een heuse Super Market. Ook is het hele assortiment aangepast en werken we volgens de richtlijnen voor een Gezonde Schoolkantine van het Voedingscentrum. Dit betekent dat alle broodjes en gerechtjes precies worden gemaakt volgens de uitvoerig doorgerekende recepturen in onze recepturenmap. Op deze manier zijn onze broodjes super gezond EN voedzaam!

Naast de kantine hebben we ook de andere faciliteiten rondom eten en drinken op ons genomen. Zo verzorgen we ook alle banqueting; lunches, buffetten e.d., en de automatenvoorziening. Op deze manier hopen we alle leerlingen en medewerkers in al hun wensen en behoeften te voorzien!

Op naar een mooie en langdurige samenwerking!

Gerrit Rietveld - Gezonde kantine - Level up - Super Market

Plaats een reactie