Onderwijscatering

De wensen rondom eten en drinken zijn op elke onderwijsinstelling anders. Daarom hebben wij van Level up drie concepten ontwikkeld; fullservice catering, automatenservice en consultancy.

Lees hieronder meer over elk van deze concepten!

Fullservice catering

Wilt u volledig ontzorgd worden op het gebied van eten en drinken? Van het restaurant of de kantine tot de automaten en de banqueting; dan is het fullservice-concept perfect voor u.

Ondanks dat u de catering volledig uitbesteed, blijft u bij ons wel baas in eigen huis. U heeft namelijk zeggenschap over o.a. de openingstijden, assortiment, prijsstelling en de gezonde schoolkantine. Bij keuze voor deze optie zullen we op voortgezet onderwijslocaties ons  ‘Super Market’-concept inzetten.

Super Market

Ons Super Market-concept is speciaal ontwikkeld voor het voortgezet onderwijs en is een knipoog naar de supermarkt (de grootste concurrent van een onderwijscateraar). Gecombineerd met de comic-stijl, die erg populair is bij jongeren, is Super Market een echte Super Hero in onderwijscatering! De belangrijkste pijlers van het concept zijn:

Super Market zet zich in voor een super gezonde jonge generatie. Het assortiment voldoet ten alle tijden aan de richtlijnen voor een gezonde eetomgeving.

Super Market zet zich in voor een super groene wereld. Onze duurzame verpakkingsmaterialen, het tegengaan van voedselverspilling en onze eerlijke producten dragen hier aan bij.

Aan Super Market heb je een super partner!
Je kan zorgeloos je cateringactiviteiten aan
ons uitbesteden, maar blijft wel baas in eigen market.

Zie hieronder een voorbeeld van de sfeer van een Super Market-counter! Een impressie van een echte locatie in Super Market-stijl zien? Klik dan hier!

Automatenservice

Eten en drinken aanbieden via automaten? Wij kunnen u hierin volledig ontzorgen met het automatenservice-concept. Van koffie en food tot frisdrank! Onze automatenservice biedt u:

  • Het nieuwste type energiezuinige automaten
  • Het hele aanbod direct zichtbaar door de glazen deur
  • Voorzien van contactloos-betaalsysteem
    (uit te breiden met munt-systeem)
  • Altijd goed gevuld, de automaten worden zo vaak bijgevuld als nodig!
  • Het val-detectiesysteem voorkomt de meest voorkomende storingen
  • Toch een storing? Deze wordt binnen 24 uur opgelost!

Consultancy

Moeite met het voldoen aan de richtlijnen van de gezonde schoolkantine? Of ondersteuning nodig bij het borgen van de HACCP of allergenenwetgeving, maar de catering wel in eigen beheer houden? Level up kan u adviseren op onderwerpen
als HACCP, assortiment, uw cateringconcept of cateringmanagement. U kiest zelf hoeveel en welke ondersteuning gewenst is. Alles is op maat in te vullen!

Lees hier meer over de mogelijkheden.