Over ons

Level up your catering!

Alles rondom eten en drinken professioneel geregeld. Dat is onze missie!

Concreet houdt dit o.a. in; een assortiment en uitstraling die perfect aansluiten bij de wensen van de gasten, alles rondom HACCP en de allergenenwetgeving geborgd en de gezonde (school)kantine op orde!

Level up your health!

Wij van Level Up vinden dat wanneer je eten en drinken aanbiedt, je ook een zekere verantwoordelijkheid hebt voor de gezondheid van je gasten. Goed eten en drinken is namelijk een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl.
Op deze manier helpen wij onze gasten ook het beste in hen naar boven te halen!

 

Level up the world!

Wij proberen de wereld beter te maken en leefbaar te houden voor volgende generaties. Door zelf duurzame keuzes te maken maar ook onze opdrachtgevers en gasten te stimuleren dit ook te doen!

Samen maken we het verschil!

    

Ons team op de cateringlocaties

De mensen van Level up zijn het belangrijkste goed. Zij bereiden immers het eten en drinken op de locaties waar catering uiteindelijk om draait! Alleen wanneer zij vrolijk, fit en uitgerust zijn met de nodige kennis en informatie, kunnen zij dit vol passie doen! 

Kennis
Het is erg belangrijk dat onze collega’s voorzien zijn van alle benodigde kennis en informatie. Om dit te kunnen bereiken krijgen zij diverse in- en externe trainingen en workshops. Van een training ‘Gezonde schoolkantine’ en Sociale hygiëne tot een leuke workshop ‘gastvrijheid’. Ook zorgen wij ervoor dat deze kennis up-to-date blijft met de nieuwste regelgeving en ontwikkelingen binnen de catering en horeca.

Gezondheid
Niet alleen de gezondheid van onze gasten maar zeker ook die van onze collega’s vinden wij erg belangrijk. Er is daarom binnen Level up aandacht voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde levensstijl. Wij beperken ons daarbij niet alleen tot de lichamelijke gezondheid. De mentale gezondheid van onze collega’s is namelijk net zo belangrijk! Wij hebben daarom veel aandacht voor een fijne en positieve werkomgeving en investeren in de persoonlijke relatie met en tussen onze collega’s.

Werken bij Level up
Zou jij graag willen werken bij Level up? Momenteel hebben wij meerdere openstaande vacatures. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan je CV naar solliciteren@levelupcatering.nl. Hopelijk tot snel!

    

Ons team op kantoor

Fototeam KenM

Vincent Kock

28 jaar ervaring in onderwijscatering

Expert operationele zaken

Contactinfo
06 – 50 22 23 80
Vincent@levelupcatering.nl

Fototeam KenM

Elise Mennes

10 jaar ervaring in onderwijscatering

Master in voeding & gezondheid

Contactinfo
06 – 51 87 94 33
Elise@levelupcatering.nl