Level up gaat samenwerking aan met Christelijke Hogeschool Ede

Afgelopen week hebben de Christelijke Hogeschool en Level up hun samenwerking officiëel bezegeld door het ondertekenen van het contract. Het contract werd door de heer van Velzen, directeur Dienst Service & Expertise van de CHE, ondertekend. Dit onder het toeziend oog van Henk Langerak (hoofd huidvesting en beheer) en Pieter Plug (adviseur Inkoop).

Sinds het begin van schooljaar 2020-2021 heeft de CHE alle voorzieningen omtrent eten en drinken in eigen beheer. Samen met cateringmanager Kai Verhagen is Level up daarna direct begonnen om een mooie basis te bouwen voor alle cateringvoorzieningen. Van een professionele borging van alles omtrent voedselveiligheid en de allergenenwetgeving tot een vernieuwend en hip assortiment. Na de kerstvakantie zal dit alles feestelijk, maar coronaproof, gelanceerd worden! De nieuwe naam van het restaurant en de koffiecorner kunnen we dus nog niet verklappen, maar op de foto’s is al een tipje van de sluier van het assortiment te zien.

Wij zijn in ieder geval erg dankbaar voor de mooie samenwerking die we inmiddels met de Christelijke Hogeschool en haar enthousiaste cateringteam hebben opgebouwd. We hopen op een mooi en langdurig partnership!

2 gedachten over “Level up gaat samenwerking aan met Christelijke Hogeschool Ede”

Plaats een reactie