Aan de slag bij Marnix!

Na een spannend aanbestedingstraject kregen we het goede nieuws; Level up mag de catering gaan verzorgen bij de Marnix Academie! Uiteraard waren we ontzettend trots en blij en zijn we snel aan de slag gegaan met de voorbereidingen.

Inmiddels verzorgen we al een aantal weken alles omtrent eten en drinken bij de Marnix Academie. Dagelijks is er een heerlijke lunch, wordt er lekkere koffie gezet van verse bonen en verzorgen wij ook de banqueting.

Qua banqueting kregen we meteen een hele mooie uitdaging; het Marnix Festival. De mensen van Event2B toverden het gebouw van de Marnix Academie om in een heus festivalterrein. En Level up zorgde voor alle foodkraampjes. Uiteraard was er voor ieder wat wils; macarons en alcoholvrije bubbels bij de entree, verse fruitsalade, een broodje vegan pulled jackfruit, vers Italiaans schepijs van Roberto, heerlijke saté van de bbq. Bij de mocktail-bar konden de gasten de heerlijkste alcoholvrije coctails krijgen zoals een virgin blue curaçao, een no-jito of de watermelon sensation.

Al met al was het een zeer geslaagde dag en een mooi begin van onze samenwerking! Wij hopen in ieder geval op nog veel mooie jaren!

Plaats een reactie