Kick-off nieuw concept Che!

Na maanden gesloten te zijn geweest was het dan eindelijk zo ver! De studenten van de Christelijke Hogeschool in Ede mochten vanaf afgelopen maandag eindelijk weer naar school komen. Het is maar voor 1 dagje per week vooralsnog, maar dat mag de pret niet drukken.

Het cateringteam van CHE, onder leiding van Kai Verhagen, greep deze gelegenheid meteen aan om het nieuwe Cheers-concept en bijbehorend nieuw assortiment aan alle studenten en medewerkers te presenteren. In de afgelopen maanden hebben zij hier namelijk, samen met Level up, keihard aan gewerkt!

Het nieuwe concept ‘Cheers’ bestaat onder andere uit een heus koffiecafé; Cheers Coffee. Hier kunnen studenten uiteraard heerlijk koffie halen, maar ook lekker ontbijten met overnight oats of bananenbrood. Daarnaast worden er ter plekke verse taarten en cakes gebakken en zijn er voor de stevige trek ambachtelijke boerentosti’s te krijgen! Cheers Coffee zal van maandag t/m vrijdag de hele dag geopend zijn, zodat studenten altijd wat te eten en drinken kunnen halen!

Tussen de middag is ook het restaurant; Cheers food, geopend. Hier is een breed scala aan lunchgerechten te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan een verse pokébowl met zalm, salade carpaccio of broodje Remeker-kaas!

Deze hele week worden diverse van deze gerechtjes te proeven aangeboden in leuke kraampjes buiten en in de aula. Kom dus snel een van de mocktails proberen of maak kennis met het assortiment van één van CHE’s regionale leveranciers; Kaas van Kees!

Wij zijn dankbaar dat wij aan dit mooie project mogen meewerken en het super enthousiaste cateringteam van CHE mogen ondersteunen. En natuurlijk zijn we ook super trots op dit mooie resultaat!

Kom jij ook snel kijken?

Plaats een reactie