Fullservice catering – VO

Bij de keuze voor het uitbesteden van de catering op een voortgezet onderwijs-locatie zullen we ons ‘Super Market’-concept inzetten. Dit concept is speciaal ontwikkeld voor het voortgezet onderwijs en is een knipoog naar de supermarkt (de grootste concurrent van een onderwijscateraar) en naar de comic-stijl die erg populair is bij jongeren! De belangrijkste pijlers van het concept zijn:

Super_Healthy
Super_Green
Super_Partner

Super Market zet zich in voor een super gezonde jonge generatie. Het assortiment voldoet ten alle tijden aan de Gezonde Schoolkantine richtlijnen van het Voedingscentrum.

Super Market zet zich in voor een super wereld. De duurzame verpakkingsmaterialen, het tegengaan van voedselverspilling en werken met eerlijke producten dragen hier aan bij.

Aan Super Market heb je een super partner! Je kan zorgeloos je cateringactiviteiten aan ons uitbesteden, maar blijft wel baas in eigen market.

Maar hoe ziet dit er dan in de praktijk uit? Dat is een goede vraag! In de uitstraling van de counter wordt de comic-stijl gecombineerd met hout en gerecyclede materialen. In deze market zorgen we ervoor dat alle verse producten zichtbaar zijn zodat het geheel de uitstraling van een ambachtelijke marktkraam krijgt!

Zie hieronder een mooie impressie!